Aanmeldformulier

Wat leuk dat je lid wil worden van C.V.V. Spirit!

In het formulier kan je al je gegevens invullen om lid te worden van de vereniging. Voor het invullen van het formulier moet je twee afbeeldingen hebben:

 • Een pasfoto , deze wordt gebruikt voor het aanvragen van een spelerskaart bij de Nederlandse volleybalbond. De pasfoto hoeft geen officiële foto te zijn, een vrijetijds foto is ook toegestaan (een vakantiefoto of een selfie). De pasfoto moet er ongeveer hetzelfde uitzien als de onderstaande afbeeldingen.

 • Een foto van je handtekening, deze kan je maken door op een wit papier je handtekening te zetten en van deze handtekening een foto te maken met je telefoon. Voor een voorbeeld zie de onderstaande afbeelding. 

Dit formulier kun je ook invullen met je mobiele telefoon. De pasfoto en handtekening moeten wel op deze telefoon staan. Mocht je problemen hebben met het invullen van het formulier, mail dan naar secretaris@cvv-spirit.nl


  Persoonlijke gegevens


  Geboortedatum  Adresgegevens
  Contactgegevens

  Indien minderjarig


  Lidmaatschap
  Senioren 18 jaar en ouder trainen en competitie spelen
  Senioren 18 jaar alleen trainen
  Recreanten 18 jaar en ouder
  Jeugd tot 18 jaar
  Circulatievolleybal tot 11 jaar
  Beachvolleybal

  Overige informatie

  Ik verklaar hierbij de privacyverklaring (https://cvv-spirit.nl/main/club-informatie/privacyverklaring/) van volleybalvereniging CVV Spirit gelezen te hebben en geef toestemming om mijn persoonsgegevens of die van mijn kind dat ik opgeef als lid te gebruiken conform deze privacyverklaring
  Akkoord privacyverklaring

  Betaalgegevens

  Ondertekening