Bar- en zaaldiensten tweede seizoenshelft 2022 – 2023

De barcommissie (Femke van der Kleij-Smid & Vincent Smid) en de scheidsrechter coördinator (Patrick Kooij) kijken tevreden terug op de eerste seizoenshelft. We willen dan ook onze complimenten geven aan alle teams en vrijwilligers die een bijdrage hebben geleverd aan de bar- en zaaldiensten.

We willen aan de trainers en de leden van de jeugdteams vragen om goed te kijken naar het zaalrooster om te kijken welke diensten zij moeten doen. In de eerste seizoenshelft kwam het af en toe voor dat een ingedeeld jeugdlid niet aanwezig was bij zijn of haar zaaldienst. Mocht je zelf niet kunnen bij een zaaldienst wissel dan onderling even je dienst met een teamgenoot.

Inmiddels hebben we het complete bar- en zaalrooster voor de tweede seizoenshelft samengesteld. Ook in de tweede seizoenshelft zijn de bar- en zaaldiensten ingedeeld op teamnaam. Het is aan de teams zelf om onderling te bespreken wie welke dienst oppakt. Aan de teams willen we vragen om uiterlijk 24 januari ’23 de namen door te geven voor de ingedeelde diensten. De namen kan je doorgeven via barcommissie@cvv-spirit.nl.

Begeleiders voor beginnende scheidsrechter bij wedstrijden
In het rooster zijn ook een aantal scheidsrechters ingepland die voor de eerste keer een wedstrijd gaan fluiten. Bij deze wedstrijden staan ook begeleiders ingedeeld. Het kan voor beginnende scheidsrechters heel spannend zijn om voor de eerste keer te gaan fluiten. Als scheidsrechter coördinator wil ik aan de begeleiders vragen om de scheidsrechter te ondersteunen bij het fluiten van de eerste wedstrijden. De leden die op dit moment nog niet de licentie hebben gehaald t/m de derde klasse, hebben daar als het goed is op zondag 8 januari een mail over gehad.


Bekijk hier het bar- en zaalrooster voor de tweede seizoenshelft 2022 – 2023

Dit vind je misschien ook leuk...