Bar- en zaalrooster 14 en 21 januari 2023

Het bar- en zaalrooster voor 14 en 21 januari is samengesteld. De wedstrijden zijn op 9 januari ’23 pas definitief gepubliceerd door de Nevobo. Helaas was het hierdoor niet eerder mogelijk om het rooster te delen.

Bar- en zaalrooster overige speelzaterdagen
De barcommissie (Femke van der Kleij-Smid & Vincent Smid) en de scheidsrechter coördinator (Patrick Kooij) zijn nu druk bezig om de roosters te maken voor de andere speelzaterdagen. Wij hopen deze zo snel mogelijk met jullie te delen.

Zaaldiensten voor jeugdleden
Jeugdteams zijn voor de zaaldiensten ingedeeld op naam. Bardiensten voor jeugdteams zijn uiteraard nog niet mogelijk, maar wellicht zijn er enthousiaste ouders/verzorgers die een steentje bij willen dragen? Deze hulp kunnen we goed gebruiken! Ben jij een ouder/verzorger van een jeugdlid en lijkt dit je leuk? Neem vooral contact op met de barcommissie via barcommissie@cvv-spirit.nl.

Bar- en zaaldiensten op teamnaam ingedeeld
Dit seizoen hebben we de bar- en zaaldiensten ingedeeld op teamnaam. Het is aan de teams zelf om onderling te bespreken wie welke dienst oppakt. We raden jullie aan om bij te houden wie, welke dienst heeft opgepakt zodat de diensten evenredig verdeeld kunnen worden. Het betreft immers een teamsport! We willen aan de aanvoerders vragen om via de WhatsApp groep door te geven wie, welke dienst oppakt. We zullen dit ingevulde schema in de kantine ophangen.

Begeleiders voor beginnende scheidsrechter bij wedstrijden
In het rooster zijn ook een aantal scheidsrechters ingepland die voor de eerste keer een wedstrijd gaan fluiten. Bij deze wedstrijden staan ook begeleiders ingedeeld. Het kan voor beginnende scheidsrechters heel spannend zijn om voor de eerste keer te gaan fluiten. Als scheidsrechter coördinator wil ik aan de begeleiders vragen om de scheidsrechter te ondersteunen bij het fluiten van de eerste wedstrijden. De leden die op dit moment nog niet de licentie hebben gehaald t/m de derde klasse, hebben daar als het goed is op zondag 8 januari een mail over gehad.


Bekijk hier het bar- en zaalrooster van 14 en 21 januari.

Dit vind je misschien ook leuk...