Update bestuur Corona

Zoals jullie waarschijnlijk al gehoord zullen hebben heeft de Nevobo vanwege de Corona crisis besloten de competitie ’19/’20 stop te zetten. Wat de consequenties zijn van dit besluit met betrekking tot promotie/degradatie, kampioenschappen en/of eventuele inhaalwedstrijden is nog niet duidelijk. Het bestuur kan zich ook voorstellen dat de Nevobo even de tijd nodig heeft om een juist besluit te nemen hierin. Zodra hier duidelijkheid over is dan kunnen wij als vereniging hier op inspelen.

Naast de zaalcompetitie en trainingen dient het beachvolleybal seizoen zich ook alweer aan. Wij hebben als bestuur besloten dat we het beachvolleybal helaas ook moeten uitstellen tot nader order. Er worden dus vooralsnog geen trainingen of beachvolleybal wedstrijden aangeboden vanuit CVV Spirit.

Het bestuur krijgt ook vragen over de contributie; volgt restitutie nu er niet getraind en gespeeld kan worden? Het antwoord op deze vraag is minder makkelijk te geven dan het op het eerste gezicht lijkt. Wij zijn als bestuur aan het inventariseren welke kosten wij als vereniging in deze periode niet maken en welke gemaakte kosten wij eventueel terug kunnen vragen. Dit moet zorgvuldig en in overleg met partijen en kost dus tijd. Als de vereniging minder kosten maakt of compensatie krijgt, dan zullen wij dat uiteraard meenemen in de contributieberekeningen. Voor de hand ligt dat tegen die tijd herrekening volgt met nog te incasseren bedragen in de vorm van een eenmalige korting. Maar dat doen we pas als voldoende duidelijk is over welke bedragen dit gaat. We wachten in ieder geval totdat deze moeilijke tijd achter ons ligt.

De komende periode zullen wij als bestuur en technische commissie gaan kijken op welke manier wij ons gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen. We houden jullie op de hoogte!

Het bestuur.

Dit vind je misschien ook leuk...