Jeugd trainingen zijn weer begonnen

Dit bericht is ook al verzonden naar de jeugdleden per mail op 17 oktober 2020 om 13:30.

Het is gelukt om voor alle jeugdteams een trainer te regelen. In de meeste gevallen is de huidige trainer van het team bereidt om door te gaan. De training van meisjes A zal worden gegeven door Daniëlle Bom op donderdagavond van 19:30 – 21:00 uur. De technische commissie en het bestuur zijn ontzettend blij met de inzet die deze trainers leveren en trots op het feit dat we hierdoor de trainingen op korte termijn weer kunnen hervatten. De technische commissie wil wel benadrukken dat de trainers op ieder moment alsnog kunnen stoppen indien zij zich niet meer veilig voelen in de zaal. Uiteraard proberen we dan naar een oplossing te zoeken. Onderaan het bericht vind je het overzicht van de trainingstijden.

Een aantal punten van aandacht:

  • Lees hier de vernieuwde versie van het protocol, de belangrijkste aanpassing in het protocol is dat de kleedkamers niet meer gebruikt mogen worden voor onbepaalde tijd.
  • Voor de jeugdleden die in de seniorenteams zijn ingedeeld is een training gepland op dinsdagavond van 18:00 – 19:30 uur. De training wordt verzorgd door een trainer uit de prestatieve lijn.
  • Bij voldoende opkomst kan er in de herfstvakantie al worden gestart met trainen. De trainers zullen dit zelf inventariseren.
  • Trainen in kleinere groepen (maximaal 4 incl. trainer) en extra trainingen zijn in de huidige situatie (financieel) niet haalbaar.

Zaaltrainingen Jeugd

Dit vind je misschien ook leuk...