Lid worden

Ik wil volleyballen..
Wat leuk! Kom eens langs bij de leukste volleybalvereniging van Barendrecht. We nemen graag alle tijd voor je om jou alles te leren wat met volleybal te maken heeft. Eenmaal binnen zal je merken dat het niet alleen gaat om ‘de beste’ te zijn, maar ook om aandacht voor elkaar, plezier en gezelligheid.

“We zien onszelf als een familie waar jong en oud welkom is en zich thuis voelt!”

Proeftrainingen
Natuurlijk begrijpen we dat je eerst wil kijken hoe het is om te volleyballen. Zeker wanneer je geen ervaring hebt, is het best spannend. Je wilt eerst ontdekken of je het leuk vindt en in welke groep je terecht komt. Maar ook als je al een doorgewinterde volleyballer bent, is het fijn om de club van binnenuit mee te maken. Kom daarom vrijblijvend drie keer een proeftraining volgen, je kunt je hier aanmelden voor een proeftraining.

“Ook als doorgewinterde volleyballer is het fijn om de club eerst van binnenuit mee te maken voordat je lid wordt” 

Aangemeld… en nu?
Heb jij je aangemeld voor een proeftraining? Dan wil je natuurlijk ook weten hoe het verder gaat. Binnen korte tijd krijg je een reactie vanuit de technische commissie. Zij laten je weten in welk team je welkom bent voor een proeftraining, hoe laat je wordt verwacht en in welke sportkleding je welkom bent. 
De technische commissie zal je vervolgens vragen op welke datum je verwacht te komen voor je eerste proeftraining. Nadat je hebt bevestigd op welke dag je de eerste proeftraining komt doen, wordt de trainer van het team op de hoogte gesteld. Wel zo handig, want dan word je ook verwacht op de training!

“Nadat je hebt bevestigd op welke dag je de eerste proeftraining komt doen, wordt de trainer van het team op de hoogte gesteld.”

Klaar om lid te worden?
Misschien weet je het al na één proeftraining. Geen probleem, dat overkomt meer mensen. Zodra je weet dat je lid wil worden, kun je dit doen door je hier aan te melden als lid. Natuurlijk is het ook goed als je wacht tot na de drie proeftrainingen. Je aanmelding komt terecht bij de secretaris. Je wordt dan als lid ingeschreven. Welkom bij de club!