Barcommissie

Bar- en zaalrooster 22 september


Bar- en zaalrooster 29 september

De barcommissie wil benadrukken dat voor de bardiensten geldt:
  • Dat alleen de twee ingedeelde personen achter de bar staan en de kassa bedienen.
  • Degene die de bardienst draaien minimaal 18 jaar oud zijn en een certificaat voor verantwoord alcohol schenken hebben.
  • Alcohol gedronken wordt door personen ouder dan 18 jaar.
  • Dat er direct afgerekend moet worden, dus geen bonnetjes maken.
  • Dat er niet in sportkleding achter de bar gestaan wordt. I.v.m. hygiëne, veiligheid en representativiteit verwachten we dat je na je wedstrijd eerst doucht en je omkleedt.
  • Zou de eerste bardienst ervoor willen zorgen dat de volgende inkopen er op dat tijdstip zijn: 50 broodjes, pakje kaas, pakje ham, pakje gesneden uitjes. 

Handleiding pinnen

Beste leden,
In de bijlage bar- & zaalrooster voor de tweede helft van het seizoen 2017-2018. Zoals eerder vermeld is er dit jaar een nieuwe aanpak, elke vrijwilliger die een functie op zich neemt krijgt volledig of deels vrijstelling voor de bar en zaaldiensten.
Dit is bepaald aan de hand van de belasting per functie:
  • Trainer/coach (senioren en jeugd) en regio scheidsrechters krijgen volledige vrijstelling
  • Functies in de activiteitencommissie, sponsorcommissie, kascommissie, … krijgen deels vrijstelling
In de bijlage groepenoverzicht seizoen 2017-2018 tevens de indeling van de groepen.
Deze week zullen ook de app groepen worden gemaakt waar we diensten in kunnen bespreken. Voor de jeugd zal er niks veranderen, de jeugdleden zijn ingedeeld op naam maar mogen uiteraard onderling ruilen als het niet uit komt.
Dit jaar is er ook weer een barcommissie waar ik zeer blij mee ben. Zij zullen tijdens een thuis speeldag ook een bardienst op zich nemen en extra letten op de kluslijst en hygiëne in de kantine.
 
Voor Meisjes A, jullie zijn dit seizoen ook ingedeeld om te fluiten. Een aantal van jullie hebben je licentie al maar het is de bedoeling dat jullie die allemaal halen. De scheidsrechter coördinator Frank Amesz zal binnenkort een keer langs komen om jullie het een en ander uit te leggen. Je kan alvast naar de volgende website gaan om te oefenen https://www.volleybalmasterz.nl/spelregelbewijs/.
 
Met sportieve groeten,
 
Patrick