De grote clubactie.

Ook dit jaar doet Spirit weer mee met de Grote Clubactie. De opbrengst van de grote clubactie gaat naar de jeugd. Vanaf zaterdag 15 september worden de loten weer verkocht. Alle jeugdleden krijgen een verkoopboekje overhandigd. Ook de aanvoerders van alle seniorenteams krijgen een exemplaar.

Het werkt als volgt: In het boekje kunnen mensen die een lot willen kopen hun adres- en bankgegevens noteren. Als je klaar bent met verkopen kun je het boekje weer inleveren bij je trainer, of bij Samantha den Boer. Of je kan het boekjes in de kantine leggen achter het zwarte gordijn. Daar staat in de kast een A4 papier-bakje, waar je het boekje in kan leggen.

We hebben in Mijn Grote Clubactie de beschikking over een unieke webpagina waarop loten van onze vereniging gekocht kunnen worden. De leden kunnen de pagina vervolgens verspreiden naar hun vrienden en familie. Na aankoop incasseert de Grote Clubactie het lot met een eenmalige machtiging. Zie https://clubactie.nl/

Na het einde van de actie op 22 november worden de verkochte loten digitaal ingevoerd en het bedrag wordt dan met automatische incasso afgeschreven. De koper ontvangt het lotnummer op zijn/haar bankafschrift. Het lid dat de meeste loten verkoopt krijgt van Spirit een presentje. De trekking van de prijzen is op woensdag 12 december 2018. Heel veel succes met de verkoop van de loten.

Wij zoeken nog ouders om te helpen met het digitaal invoeren van de verkochte loten, neem hiervoor contact op met Samantha den Boer (barcommissie@cvv-spirit.nl)

Dit vind je misschien ook leuk...