Definitieve indeling seizoen 2018/2019

De definitieve teamindeling voor het komende seizoen is bekend! Het was weer een enorme puzzel om alles in elkaar te passen. In eerste instantie omdat we weer meer teams hebben dan vorig seizoen, maar daarnaast ook omdat we veel verschillende trainers bereid hebben gevonden om een team te trainen en te coachen; ieder met z’n eigen wensen.

Natuurlijk kunnen we nooit helemaal voldoen aan alle wensen. Dat geldt zowel voor de wensen die geuit zijn in het eindeseizoensformulier als voor de wensen van de trainers. Met de definitieve teamindeling hebben we aan een maximum van wensen kunnen voldoen. En daar zijn we stiekem best een beetje trots op.

Voor zowel Heren 1 als Dames 1 hebben we nieuwe trainers gevonden; respectievelijk Aad Versluis en Robbert Janssen. We hopen met Heren 1 een gooi naar het kampioenschap te doen om weer terug te komen in de 3e divisie. Dames 1 heeft al een plaats toegewezen gekregen in de 1e klasse.

Heren 2 en Heren 3 zullen beide uitkomen in de 1e klasse. Zij kunnen waar nodig bij elkaar invallen. Heren 4 en 5 zijn nieuw. Dit seizoen waren zij nog één team, maar door het aantrekken van nieuwe leden, is het team te groot geworden. Beide teams zullen uitkomen in de 3e klasse zodat ook zij bij elkaar kunnen invallen met als doel volgend jaar weer een team in de 2e klasse te krijgen.

Wat betreft de jeugd is er ook heel wat doorgeschoven. Vanuit meisjes A is er doorgeschoven naar o.a. dames 2. Tegelijkertijd is er op maandag een A+ training waarbij degenen die doorgeschoven zijn nog een extra trainingsmogelijkheid hebben samen met meisjes A. De indeling van de jeugdteams is in overleg met de trainers waar mogelijk meer op niveau gedaan.

De C-jeugd en D-jeugd zijn ook de tweede seizoenshelft weer gegroeid. Daar zijn we erg blij mee. In totaal zijn er nu zes meisjes D- en C-teams en een jongens D-team. Alle D-jeugd blijft tegelijk trainen. Met een net over de volle lengte van de zaal, kunnen de vijf teams tegelijk in de zaal onder leiding van vier vaste trainers. De CMV-jeugd is op maandag om 17:00 uur. Hiervoor zijn ook twee nieuwe trainers gevonden.

Ons doel is om elk team nóg beter te maken door de (jeugd)trainers toe te rusten middels extra begeleiding en een trainerscursus. Daarnaast hebben we in Maarten Verschuur een jeugdcoördinator gevonden die tijdens trainingen ook regelmatig aanwezig zal zijn en feedback zal geven richting trainers.

Samen maken we er iets moois van! Dus we hebben jou keihard nodig om samen een geweldig seizoen te hebben. Hoewel we veel trainers hebben weten te vinden, zijn er ook nog teams die geen trainer en/of coach hebben! Wil jij een team training geven? Of misschien samen met iemand? Laat het ons weten! Bekijk hier de definitieve teamindeling. In de week van maandag 20 augustus starten we weer met de trainingen.

Een sportieve groet,

Namens de TC

Dit vind je misschien ook leuk...