Gezocht nieuwe wedstrijdsecretaris seizoen 2019-2020

Vanaf volgend seizoen ontstaan er enkele gaten bij het bestuur en verschillende commissies. Voor volgend jaar zijn de volgende functies vacant:

  • Voorzitter bestuur
  • Secretaris bestuur
  • Voorzitter barcommissie
  • Wedstrijd secretariaat

De vacatures brengen wij komende weken één voor één bij jullie onder de aandacht. De derde vacature is de functie van het wedstrijdsecretariaat.

Taken van de wedstrijdsecretaris:

Op twee momenten in het jaar kijkt de wedstrijdsecretaris naar de voorlopige planning van de wedstrijden en zorg hij/zij er voor dat de thuiswedstrijden achter elkaar gepland zijn (geen gaten in het programma en maximaal 2 wedstrijden per tijdstip). Verder behandelt de wedstrijdsecretaris verzoeken voor wedstrijdwijzigingen gedurende het seizoen. Contact hierover loopt intern met de aanvoerders en extern met de wedstrijdsecretariaten van de tegenstanders via het systeem van de Nevobo. De tijd die je er aan kwijt bent is wisselend, maar kan je altijd zelf indelen. En deze taak is gemakkelijk uit te voeren naast een baan. 

Deze vacature brengen wij nu graag bij jullie onder de aandacht om een zorgvuldige overdracht te kunnen garanderen. Ben jij de persoon die deze taak als wedstrijdsecretaris wil gaan uitvoeren? Laat dit dan zo snel mogelijk weten via secretaris@cvv-spirit.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...