Jumbo spaar actie

JUMBO KLANTEN SPAREN VOOR SPORTVERENIGINGEN IN BARENDRECHT
Spaar punten bij de Jumbo’s in Barendrecht voor nieuwe sportmaterialen

Klanten van de Jumbo winkels aan het Onderlangs en in het winkelcentrum Carnisselande Barendrecht kunnen vanaf 8 februari sparen voor de lokale sportclubs. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangen klanten een gratis sportverenigingspunt voor sportmaterialen. Zij mogen zelf bepalen aan welke van de deelnemende sportverenigingen zij de gespaarde punten doneren. De ‘Sparen voor je sportvereniging’ actie duurt nog tot en met 14 maart.

De volgende sportverenigingen doen mee aan de spaaractie bij de Jumbo’s in Barendrecht

Atletiek Vereniging Energie Atletiek Vereniging Savosa
Basketbalvereniging CBV Binnenland Voetbal Vereniging Smitshoek
Volleybalvereniging CVV Spirit  Tennisclub TV Barendrecht
Hockey Club Barendrecht Voetbal Vereniging Heerjansdam
Korfbal Vereniging Vitesse Tennisclub Smitshoek
Zwem en Poloclub Barendrecht  Tafeltennis Vereniging Barendrecht
Voetval Vereniging Barendrecht

De door klanten gespaarde punten worden per sportvereniging omgezet in een geldbedrag. Hiervan kunnen de verenigingen zelf benodigde sportmaterialen zoals hesjes, ballen, goaltjes, pionnen en dergelijke aanschaffen.

Jong en oud in beweging
“De ‘Sparen voor je sportvereniging’ actie sluit goed aan bij onze maatschappelijke doelstellingen. Als familiebedrijf en toonaangevende supermarktketen staat Jumbo midden in de samenleving. Daarvan is sport een wezenlijk onderdeel. Sporten is belangrijk voor ons welzijn en ook voor de gezondheid en ontwikkeling van onze kinderen. Wij vinden het geweldig dat onze klanten hun favoriete sportverenigingen kunnen steunen met materialen waardoor meer mensen, jong en oud, in beweging kunnen komen”, aldus Ernst Venderbos en Dick de Man, filiaalmanagers van de Jumbo’s in Barendrecht.

You may also like...