Kandidaat stellen voor het bestuur 2019-2020!?

Eerder maakten het bestuur bekend dat er vacatures zijn in het bestuur voor de volgende functies: voorzitter, secretaris en penningmeester. Daarnaast zoekt het bestuur een wedstrijdsecretaris en een voorzitter voor de barcommissie. Het bestuur is blij dat inmiddels een aantal kandidaten zich gemeld hebben. Echter nog niet alle vacante posities zijn bezet. Ook wil het bestuur inventariseren of er meerdere kandidaten zijn voor dezelfde positie. Met dit bericht willen wij als bestuur de belangstellingsinventarisatie gaan afronden. Wij hebben als bestuur ten behoeve van de continuïteit namelijk behoefte aan duidelijkheid over de vacante posities.

Wij vragen daarom bij deze aan iedereen die belangstelling heeft voor één van de vacante posities om die belangstelling uiterlijk vrijdag 31 mei kenbaar te maken door een bericht te sturen naar de secretaris. (secretaris@cvv-spirit.nl)

Na 31 mei gaat het bestuur er vanuit dat zich verder geen kandidaten meer zullen melden en gaan wij in gesprek met degenen die zich hebben aangemeld. Benoemingen vinden plaats op de algemene ledenvergadering (ALV) . Indien zich meerdere kandidaten melden voor dezelfde positie dan zal er in de ALV worden gestemd.

Dit vind je misschien ook leuk...