Kerstgala 2018

22 december aanstaande staat er een spectaculaire afsluiting van het jaar op de kalender. Deze avond organiseert de activiteitencommissie het kerstgala in de eigen kantine. Het kerstgala is het moment om het jaar met elkaar af te sluiten en elkaar alvast prettige dagen toe te wensen.

De avond staat in het kader van James Bond met zijn bekende uitspraak “Shaken not Stirred”. Neem dus je mooie zwart-witte pak of rokje mee! Gedurende de avond draait er muziek, zijn er spelletjes te spelen, is er een pubquiz over James Bond (de winnaar krijgt een prijs!) en drinken we natuurlijk gezellig een drankje.

Naast de muziek, spelletjes, pubquiz en de drankjes, horen er ook nominaties bij het Kerstgala. Dit jaar vergelijken we Spirit leden met kenmerken uit de James Bond serie. Tijdens het kerstgala worden de volgende nominaties uitgereikt:

  1. Wie van Spirit heeft de charmes van Mr Bond?
  2. Wie van Spirit heeft de charmes van Miss Moneypenny?
  3. Wie is de grootste schurk van Spirit?
  4. Wie is, net als Q, van de technische snufjes bij Spirit?
  5. Wie zou de Aston Martin van Mr Bond gelijk in de prak rijden?
  6. “007” is het antwoord, wat is de vraag?

Voor het kerstgala kun jij je inschrijven via het onderstaande formulier met eventueel twee introducees. Tijdens het inschrijven kun je ook stemmen voor de nominaties.

We zien je dan!


Het opgavenformulier is gesloten.

Dit vind je misschien ook leuk...