“Knallend” het jaar uit! (jeugdactiviteit)

Het eind van het jaar is er al bijna. Daarom willen we graag met jullie “knallend” het jaar uit. Op zaterdag 22 december hebben we 2 activiteiten. Van 12 tot 14 uur voor de mini’s (CMV en D-jeugd) en van 14.30 tot 16.30 uur voor de C-jeugd en de B-jeugd.

Wat kan je verwachten?
We noemden al, dat we knallend het jaar uitgaan. Daarom beginnen we niet met volleybal, maar met het James Bond spel. Bij dit spel speel je tegen de begeleiding. Je kunt allemaal punten verdienen door heen en weer te lopen. De leiding maakt je dit lastig door met (zachte) tennisballen op je te slaan. Dit klink heel gevaarlijk, maar is vooral heel leuk. Het is misschien wel het allerleukste spel dat je ooit in een sporthal hebt gespeeld. Behalve volleybal natuurlijk 😜.

Na het spel gaan we wel echt volleyballen. Dit doen we door een klein toernooitje te spelen. We doen dit op leeftijd en niveau, zodat het voor iedereen leuk is. Het maakt dus niet uit of je nog maar kort volleybal speelt of al heel lang. Op deze dag gaat het vooral voor de gezelligheid. Aan het einde is er een korte demonstratiewedstrijd van de leiding. Welk tweetal wint dit. Om het spannend te maken, zal het team dat verlies een nat pak krijgen: een emmer met koud water. Je mag (hoeft dus niet) met deze “weddenschap” meedoen. Als je aanhanger bent van een team en jouw team verliest, dat krijg je ook een emmer water…

We eindigen lekker: we eten patat op de Spirit manier: aluminium folie over alle tafels, patat, knakworst en saus erbij en eet smakelijk. Vindt je eten van een bordje fijner, dan is dat geen probleem.

We hopen dat jullie allemaal komen meedoen en dat we er zo een hele leuke activiteit van gaan maken. De activiteit kost niets, maar aanmelden vinden we fijn. Dat kan via het onderstaande formulier.

Het opgavenformulier is gesloten.

Dit vind je misschien ook leuk...