Lustrum 5 & 6 juli 2019

Het bestuur van CVV Spirit nodigt je van harte uit voor het 55-jarige lustrum dat plaatsvindt op 5 & 6 juli 2019. Dit wordt gevierd in de thuishaven van CVV Spirit, sporthal de Vrijenburgpoort.

Programma
Ter ere van het lustrum organiseren wij een feestelijke avond voor jong & oud. Op vrijdagavond (jeugd) en zaterdagavond (jeugd & senioren) zal er van alles te doen zijn. Op vrijdag zal er voor zowel de jeugd in de wijk als onze eigen jeugdleden een uitdagend volleybal parcours op het programma staan. Na afloop van het parcours staat er voor iedereen een patatje met een snack klaar. De invulling van zaterdag zal bestaan uit entertainment van onder andere 2 dj’s en een band.

Programma Lustrum

Vrijdag 5 juli (jeugd)
Join Volleybal Tour
17.00 – 20.00 uur

Zaterdag 6 juli (senioren/jeugd/genodigden)

Receptie 18.00 – 19.00 uur
Lopend Buffet 19.00 – 20.00 uur
DJ Ian 20.00 – 21.00 uur
The Fuse (Band) 21.00 – 23.00 uur
DJ Jef 23.00 – 01.30 uur

 

Aanmelden & Introducee(s)
Voor het inschatten van de capaciteit en de inkoop is het verplicht om je via de website
www.cvv-spirit.nl in te schrijven. Onder dit bericht kun je je inschrijven voor jezelf, een jeugdlid of een oud-lid, doormiddel van het aanmeldformulier kan opgeven aan welke activiteiten je wilt deelnemen. LET OP: voor sommige activiteiten wordt er een kleine bijdrage gevraagd, dit staat bij het inschrijfformulier vermeld. Enkel personen die zichzelf hebben ingeschreven worden binnengelaten, dit om ongewenst bezoek te voorkomen. Het is deze editie mogelijk om per lid maximaal twee introducees mee te nemen. Let op, ook deze introducee(s) dienen via de website te worden aangemeld.

Mocht u vragen hebben over het lustrum, leuke foto’s bezitten of een verzoek hebben, stuur dan een mail naar activiteiten@cvv-spirit.nl.

Schrijf je snel in!


Inschrijfformulier

Het aanmeldformulier is gesloten. Wil je je toch nog aanmelden? Stuur een bericht via onze Facebookpagina, of mail naar activiteiten@cvv-spirit.nl

Dit vind je misschien ook leuk...