Nieuwe versie zaalrooster periode september t/m december 2020

Er is een nieuwe versie beschikbaar van het zaalrooster. In het vorige rooster hadden een aantal mensen niet de juiste licentie voor het fluiten van Heren 5. Dit is in deze versie aangepast. De betrokken personen zijn per mail ook op de hoogte gesteld van de wijzigingen.

Bekijk hier het zaalrooster voor de periode september t/m december


Het zaalrooster voor de periode september t/m december 2020 is bekend. Alle fluit- en zaaldiensten zijn op naam ingedeeld. Dit jaar zit er soms meer tijd tussen de wedstrijden waardoor je soms 2 uur moet wachten op de volgende wedstrijd, in het rooster is geprobeerd om deze fluit- en zaaldiensten zo eerlijk mogelijk te verdelen over alle teams.

Ruilen van diensten
Mocht je niet kunnen op het ingedeelde tijdstip ben je zelf verantwoordelijk voor het regelen van vervanging. Let met het ruilen van fluitdiensten goed op of de persoon die de dienst overneemt ook de juiste licenties heeft, zo voorkomen we boetes. Weet je niet welke licentie je hebt, stuur dan een mail naar patrick.bestuur@cvv-spirit.nl.

Digitaal wedstrijdformulier
Ook dit jaar maken we weer gebruik van het digitale wedstrijdformulier (http://dwf.volleybal.nl). Afgelopen seizoen zijn er een aantal wedstrijden niet op tijd ingevoerd. Mocht je zelf niet weten hoe het digitale wedstrijdformulier werkt, vraag een van je teamgenoten dan even om hulp. Op de volgende pagina kan je meer informatie vinden over het digitale wedstrijdformulier en vind je een link naar een demoversie om te oefenen met het digitale wedstrijdformulier. (https://www.nevobo.nl/wedstrijdsport/regelgeving/digitaal-wedstrijd-formulier/ ). Mocht het echt niet lukken het niet om het formulier in te vullen? Stuur de setstanden inclusief scheidsrechter en teller naar patrick.bestuur@cvv-spirit.nl.

Scheidsrechterlicenties
Vanaf de A-jeugd is iedereen verplicht om zijn scheidsrechterlicenties te behalen voor het fluiten t/m de 3eklasse. Heb je nog niet je licentie? Haal dan je licentie middels de spelregeltoets van de Nevobo op de website www.volleybalmasterz.nl. De leden die nog niet deze licenties hebben worden binnenkort ook nog geïnformeerd per mail.
Wij willen de leden vragen om de licentie voor 1 november ’20 behaald te hebben.


Bekijk hier het zaalrooster voor de periode september t/m december

Dit vind je misschien ook leuk...