Oefencampagne Spirit heren 1 zit er op!

De afgelopen weken hebben de Spirit mannen tijdens 6 oefenwedstrijden kunnen wennen aan het 3e divisie niveau en aan elkaar. Vier van de zes wedstrijden werden gewonnen en het lijkt er soms op of er al jaren met elkaar gevolleybald wordt!
Heren 1 heeft dit jaar maar liefst 6 ‘nieuwe’ spelers en een nieuwe trainer ten opzichte van vorig jaar.
Een volledig nieuwe middenaanval waarvan Calvin geen vreemde is, omdat hij vorig jaar vanuit heren 2 al met heren 1 meespeelde. Corjan heeft zich vorig jaar in het talententeam van heren 2 bewezen en verder is Steven Spirit komen versterken.
Ook de spelverdeling is volledig gewijzigd. Pim gaat het gapende gat wat, na vertrek van Michiel, in heren 2 is achtergelaten proberen op te vullen. Gelukkig is Rutger naar Barendrecht gekomen om de Spirit mannen te verwennen met een op maat gesette bal.
Spektakel in de defensie is gegarandeerd met Kawin die zich vanuit heren 2 op de libero positie in het eerste heeft gespeeld.
Als laatste ‘nieuweling’ is oude bekende Freek weer terug op het oude nest om op buiten ouderwets ballen te hakken.
Verder is zoals eerder vermeld Michiel dit jaar als trainer gestart.
Lourens, Wouter, Quint en Reinaart zijn ook dit seizoen weer te bewonderen waarbij Quint zich gaat richten op de diagonaal positie.

Tijdens de oefenperiode van afgelopen weken bleek dat heren 1 wat betreft het niveau niet bang hoeft te zijn voor de 3e divisie. Daarnaast heeft het team al laten zien dat het mentaal enorme stappen heeft gemaakt.

Nog even de puntjes op de i zetten in de komende trainingen en dan zijn de mannen op zaterdag 30 september om 18.00 uur te zien tijdens de eerste wedstrijd van dit seizoen thuis tegen WIK.

Komt allen!!!

Dit vind je misschien ook leuk...