Van de voorzitter: Terugblik afgelopen 3 maanden

In december hebben een zestal leden een A.E.D. cursus gevolgd. Zij zijn nu in staat om hulp te verlenen als iemand een hartritmestoornis krijgt. We hebben een zeer geslaagd kerstgala en nieuwjaarstoernooi achter de rug. Het blacklight toernooi is zeker voor herhaling vatbaar. Ook waren er kaartavondjes en jeugdactiviteiten, zoals de Haloween-avond. (bericht gaat verder onder de foto)

Het bestuur bedankt de activiteitencommissie en met name Wouter, Calvin, Quint, Donja, Lucas, Corjan, Joyce en Daniëlle voor het organiseren van deze activiteiten. Voor de tweede helft van het seizoen heeft de activiteitencommissie haar programma vorige week gepubliceerd op de website.

Het overleg van Spirit met de gemeente Barendrecht heeft geleid tot het repareren van gebreken in de zaal en de kleedruimtes. In de voorjaarsvakantie zal er een extra schoonmaakbeurt plaatsvinden. Verder hebben we van de gemeente een nieuwe vaatwasmachine gekregen ter vervanging van de oude machine.

Enkele maanden geleden is de aftrap geweest van ‘de Bewuste Kantine’ tijdens het Sportcafé Barendrecht. Wethouder Lennart van der Linden en de buurtsportcoach hebben besloten een samenwerking aan te gaan om de sportkantines in Barendrecht gezonder en bewuster te maken. De barcommissie gaat de komende maand beginnen met het verkopen van gezonde snacks.

Wat puntjes bij het vervullen van je bardienst: Kijk op de werklijst in de keuken wat voor karweitjes je bij je bardienst moet vervullen. Het vegen van de kantine, het soppen van de keukenvloer en het meenemen van de vuile was (door de laatste bardienst) is er de afgelopen weken erbij ingeschoten. Let bij het opruimen van de lege flesjes, dat deze in de juiste merk kratjes worden gedaan.

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger om op alle thuiszaterdagen mee te draaien met de bardiensten. En om één keer per week schoonmaakwerkzaamheden in de kantine en keuken te verrichten. Hiervoor zal een vergoeding gegeven worden. Als u hiervoor zelf interesse heeft of iemand kent die deze activiteiten zou willen vervullen, neem dan contact op met mij via voorzitter@cvv-spirit.nl.

Ik wens jullie allemaal voor de rest van het seizoen leuke en sportieve wedstrijden toe. En met name voor Heren 1 en Dames 1 heel veel overwinningen!

Henk de Koning

Dit vind je misschien ook leuk...