Volledige bar- en zaalschema tweede seizoenshelft seizoen 2019/2020

Het volledige bar- en zaalschema voor de tweede seizoenshelft 2019/2020 is bekend. Hierbij is het belangrijk om rekening te houden met de volgende zaken:

  • Zet de diensten in je agenda zodat je niets kan vergeten! Kun je niet wanneer je volgens het schema bent ingedeeld? Ruil even binnen je team, buiten je team of vraag of iemand iets van je wil overnemen.
  • Oproep aan ouders, trainers en coaches: zouden jullie de jeugdleden willen helpen hun diensten te herinneren?
  • Denk er aan om boodschappen te halen bij het draaien van de eerste bardienst. Ter herinnering: 30 broodjes, 1 pakje ham, 1 pakje kaas en gesnipperde uitjes.
  • Er zijn twee zaterdagen waar enkel jeugdteams een wedstrijd spelen. Hierbij wordt extra inzet gevraagd van de thuisspelende teams en ouders van jeugdleden. De betreffende teams en ouders worden tijdig hierover benaderd en voldoende geïnformeerd.
  • Heb je vragen over wat je moet doen tijdens één van de diensten? Benader je teamgenoten of trainer. Ook is het mogelijk om een mailtje te sturen naar barcommissie@cvv-spirit.nl
  • Het schema bevat nog enkele gaten in het barschema welke zullen worden opgevuld met extra inzet van bar-vrijwilligers. Lijkt het jou leuk om nog een bardienst te draaien of wil je graag een handje helpen? Stuur een mailtje naar barcommissie@cvv-spirit.nl of een berichtje naar Samantha.
  • Denk er aan om de kartonnen dozen plat te maken voordat je deze in de container onderaan de trap deponeert. Zo past er meer afval in de container.

Eten in de zaal
Het is niet toegestaan om eten en/of drinken mee te nemen op de tribunes die tijdens de wedstrijden in de zaal staan (verrijdbare tribunes).

Alleen pinnen in de kantine?
Het bestuur onderzoekt de mogelijkheden om te stoppen met contante betaling in de kantine. Het bestuur is benieuwd wat jij daar van vindt! Laat je reactie weten in het onderstaande formulier.


Bekijk hier de NIEUWE versie van het bar en zaalrooster voor de tweede seizoenshelft 2019-2020.

 

Dit vind je misschien ook leuk...