Lustrum 55 jaar

Het bestuur van CVV Spirit nodigt je van harte uit voor het 55-jarige lustrum dat plaatsvindt op 5 & 6 juli 2019. Dit wordt gevierd in de thuishaven van CVV Spirit, sporthal de Vrijenburgpoort.

Programma*
Ter ere van het lustrum organiseren wij een feestelijke avond voor jong & oud. Op vrijdagavond (jeugd) en zaterdagavond (jeugd & senioren) zal er van alles te doen zijn. Op vrijdag zal er voor zowel de jeugd in de wijk als onze eigen jeugdleden een uitdagend volleybal parcours op het programma staan. Na afloop van het parcours staat er voor iedereen een patatje met een snack klaar. De invulling van zaterdag zal bestaan uit entertainment van onder andere 2 dj’s en een band.


Programma Lustrum

Vrijdag 5 juli (jeugd)
Join Volleybal Tour
17.00 – 20.00 uur

Zaterdag 6 juli (senioren/jeugd/genodigden)
Lustrumfeest
Receptie 18.00 – 19.00 uur
Lopend Buffet 19.00 – 20.00 uur
DJ Ian 20.00 – 21.00 uur
The Fuse (Band) 21.00 – 23.00 uur
DJ Jef 23.00 – 01.30 uur

*onder voorbehoud


Aanmelden & Introducee(s)
Voor het inschatten van de capaciteit en de inkoop is het verplicht om je via het onderstaande formulier in te schrijven. In dit formulier kun je onder andere aangeven of je deelneemt aan het lopend buffet. Daarnaast zal er voor de feestavond een gastenlijst zijn. Enkel personen die zichzelf hebben ingeschreven worden binnen gelaten, dit om ongewenst bezoek te voorkomen. Het is deze editie mogelijk om per lid maximaal twee introducees mee te nemen. Let op, ook deze introducee(s) dienen via de website te worden aangemeld.


Het aanmeldformulier is gesloten. Wil je je toch nog aanmelden? Stuur een bericht via onze Facebookpagina, of mail naar activiteiten@cvv-spirit.nl


Mocht u vragen hebben over het lustrum, leuke foto’s bezitten of een verzoek hebben, stuur dan een mail naar activiteiten@cvv-spirit.nl.