Bar- en zaalrooster 29 januari ’22

Het bar- en zaalrooster voor 29 januari is bekend. Alle bar-, fluit- en zaaldiensten zijn op naam ingedeeld. Het rooster is gebaseerd op het wedstrijdschema van 26 januari 18:30. Mogelijk dat er nog wedstrijden worden afgelast in verband met Corona. Controleer zaterdagochtend nog even of de wedstrijd doorgaat. In de loop van volgende week verwachten we het rooster te publiceren voor de komende drie weken. De komende weken zullen er ook diverse wedstrijden worden gepland op trainingsmomenten, voor deze wedstrijden willen we jullie vragen zelf de scheidsrechter te regelen (let er op dat de scheidsrechter de juiste licentie heeft).

Ruilen van diensten
Mocht je niet kunnen op het ingedeelde tijdstip ben je zelf verantwoordelijk voor het regelen van vervanging. Let met het ruilen van fluitdiensten goed op of de persoon die de dienst overneemt ook de juiste licenties heeft, zo voorkomen we boetes. Weet je niet welke licentie je hebt, stuur dan een mail naar scheidsrechters@cvv-spirit.nl.

Digitaal wedstrijdformulier
Mocht je zelf niet weten hoe het digitale wedstrijdformulier werkt, vraag een van je teamgenoten dan even om hulp. Op de volgende pagina kan je meer informatie vinden over het digitale wedstrijdformulier en vind je een link naar een demoversie om te oefenen met het digitale wedstrijdformulier. (https://www.nevobo.nl/wedstrijdsport/regelgeving/digitaal-wedstrijd-formulier). Mocht het echt niet lukken het niet om het formulier in te vullen? Stuur de setstanden inclusief scheidsrechter en teller naar scheidsrechters@cvv-spirit.nl.

Bardiensten
Heb je een vraag over de bardiensten, mail dan naar barcommissie@cvv-spirit.nl.


Bekijk hier het bar- en zaalrooster voor 29 januari.

Dit vind je misschien ook leuk...