Bar- en zaalrooster periode september t/m december 2021 bekend

Het bar- en zaalrooster voor de periode september t/m december 2021 is bekend. Alle bar-, fluit- en zaaldiensten zijn op naam ingedeeld. In het rooster is geprobeerd om deze diensten zo eerlijk mogelijk te verdelen over alle teams.

Voorstellen nieuwe leden barcommissie
Bij deze willen wij ons even voorstellen. Wij zijn Anna, Annemarie, Daisy, Renate en Saskia. Wij spelen in dames 4 en zijn vanaf dit jaar nieuw bij de barcommissie. Mochten jullie vragen hebben, spreek ons zeker even aan als je ons tegenkomt, of stuur een berichtje naar barcommissie@cvv-spirit.nl.

Ruilen van diensten
Mocht je niet kunnen op het ingedeelde tijdstip ben je zelf verantwoordelijk voor het regelen van vervanging. Let met het ruilen van fluitdiensten goed op of de persoon die de dienst overneemt ook de juiste licenties heeft, zo voorkomen we boetes. Weet je niet welke licentie je hebt, stuur dan een mail naar patrick.bestuur@cvv-spirit.nl.

Digitaal wedstrijdformulier
Ook dit jaar maken we weer gebruik van het digitale wedstrijdformulier (http://dwf.volleybal.nl). Mocht je zelf niet weten hoe het digitale wedstrijdformulier werkt, vraag een van je teamgenoten dan even om hulp. Op de volgende pagina kan je meer informatie vinden over het digitale wedstrijdformulier en vind je een link naar een demoversie om te oefenen met het digitale wedstrijdformulier. (https://www.nevobo.nl/wedstrijdsport/regelgeving/digitaal-wedstrijd-formulier). Mocht het echt niet lukken het niet om het formulier in te vullen? Stuur de setstanden inclusief scheidsrechter en teller naar patrick.bestuur@cvv-spirit.nl.

Scheidsrechterlicenties
Vanaf de A-jeugd is iedereen verplicht om zijn scheidsrechterlicenties te behalen voor het fluiten t/m de 3eklasse. Heb je nog niet je licentie? Haal dan je licentie middels de spelregeltoets van de Nevobo op de website www.volleybalmasterz.nl. De leden die nog niet deze licenties hebben worden binnenkort ook nog geïnformeerd per mail. Wij willen de leden vragen om de licentie voor 1 november ’21 behaald te hebben.


Bekijk hier het bar- en zaalrooster voor de periode september t/m december 2021.

Dit vind je misschien ook leuk...