Bar- en zaalrooster t/m december 2022

De voorbereidingen zijn in volle gang en de eerste wedstrijddag staat gepland op zaterdag 17 september. Om de thuiswedstrijden in goede banen te leiden hebben de scheidsrechter coördinator (Patrick Kooij) en de barcommissie (Femke van der Kleij-Smid & Vincent Smid) een bar- en zaalrooster t/m december samengesteld.

Jeugdteams zijn voor de zaaldiensten ingedeeld op naam. Bardiensten voor jeugdteams zijn uiteraard nog niet mogelijk, maar wellicht zijn er enthousiaste ouders/verzorgers die een steentje bij willen dragen? Deze hulp kunnen we goed gebruiken! Ben jij een ouder/verzorger van een jeugdlid en lijkt dit je leuk? Neem vooral contact op met de barcommissie via barcommissie@cvv-spirit.nl.

Voor de senioren teams gaat er dit seizoen het één en ander veranderen. Dit jaar hebben we de bar- en zaaldiensten ingedeeld op teamnaam. Het is aan de teams zelf om onderling te bespreken wie welke dienst oppakt. We raden jullie aan om bij te houden wie, welke dienst heeft opgepakt zodat de diensten evenredig verdeeld kunnen worden. Het betreft immers een teamsport! 🙂 De barcommissie gaat een WhatsApp groep aanmaken met alle aanvoerders van de seniorenteams. We vragen de aanvoerders om door te geven wie, welke dienst oppakt. We zullen dit ingevulde schema in de kantine ophangen.

Nieuw dit seizoen: Begeleiders voor beginnende scheidsrechter bij wedstrijden
In het rooster zijn ook een aantal scheidsrechters ingepland die voor de eerste keer een wedstrijd gaan fluiten. Bij deze wedstrijden staan ook begeleiders ingedeeld. Het kan voor beginnende scheidsrechters heel spannend zijn om voor de eerste keer te gaan fluiten. Als scheidsrechter coördinator wil ik aan de begeleiders vragen om de scheidsrechter te ondersteunen bij het fluiten van de eerste wedstrijden. De leden die op dit moment nog niet de licentie hebben gehaald t/m de derde klasse, hebben daar als het goed is op zaterdag 10 september een mail over gehad.


Bekijk hier het bar- en zaalrooster t/m december 2022.

Dit vind je misschien ook leuk...