Even voorstellen: Harry den Boer

Mijn naam is Harry den Boer. Het is mijn beurt om me als bestuurslid aan jullie voor te stellen en dat doe ik natuurlijk graag. Ik verdien de kost als ambtenaar, maar heb een ongelofelijke hekel aan bureaucratie. Mijn achtergrond is projectmanagement en ik krijg graag dingen voor elkaar. Vooral als ze wat minder goed geregeld zijn.

Ik ben getrouwd met Ariäne en heb 2 dochters, Samantha en Anouk. In tegenstelling tot de huidige bestuursleden, die qua jaren lidmaatschap stuk voor stuk gerust tot de inventaris van de vereniging kunnen worden gerekend, ben ik zelf niet eens lid en ook nooit geweest.

Ik ben in 2018 als algemeen lid het toenmalige bestuur gaan versterken, omdat het in die tijd handen te kort kwam. Aangezien onze vereniging een belangrijke rol speelt in het leven van mijn beide dochters, mijn jongste zat al in de Maxi-Cosi op de tribune naar haar zus te kijken, vond ik het belangrijk dat de vereniging goed bestuurd werd.

Inmiddels spelen de meiden allebei in Dames 1 met ook nog eens een vage bekende als coach 😃. Als Dames 1 speelt dan zijn mijn vrouw en ik regelmatig op de tribune te vinden en daarna in de kantine. Ook aan de eettafel wil het gesprek nog wel eens komen op het wel en wee van de vereniging.

Als algemeen bestuurslid ben ik op het moment aanspreekpunt voor Spirit Beach en de sponsorcommissie (Ja, C.V.V. Spirit kan nieuwe sponsoren heel goed gebruiken; als je mee wil helpen zoeken graag!). Ook als er geklust moet worden ben ik normaal gesproken wel van de partij.

Binnen de vereniging moet veel worden geregeld. Met name de inbreng van enthousiaste ouders wordt vaak gemist. Denk aan het reilen en zeilen van de bar of dat voor volgend seizoen een secretaris wordt gezocht. Wie van jullie stapt er ook naar voren als betrokken ouder bij de vereniging?! Wil je meer weten, aarzel dan niet om op de lijn te komen of één van de bestuursleden aan te spreken.

Dit vind je misschien ook leuk...