Nieuwe start technische commissie!

Het bestuur is blij en trots om de nieuwe technische commissie aan jullie te kunnen voorstellen! Op de afgelopen algemene ledenvergadering is al aangegeven dat we na een moeilijke periode tijdelijk geen actieve technische commissie zouden hebben.

In de periode van augustus tot en met december zijn de lopende technische zaken opgepakt door een een klein clubje leden die met veel energie de boel draaiende hebben gehouden. In het bijzonder wil het bestuur Cecile Campman, Quint Sullock Enzlin en Jaap Van Iwaarden bedanken voor hun inzet in die maanden.

Vanaf januari is de nieuwe technische commissie gestart. Een nieuw team vrijwilligers en een nieuwe opzet. De huidige opzet is dat de technische commissie bestaat uit slechts 5 leden.
Er is één lid met een centrale functie, de overige 4 leden vertegenwoordigen een groep teams binnen de vereniging. De trainers en coaches van die teams vormen de actieve achterban van het betreffende lid van de technische commissie. En de trainers en coaches gaan ook een belangrijke rol spelen in de teamindeling richting volgend seizoen. De volgende leden zijn lid van de technische commissie:

  • Tim Both, algemeen lid
  • Lieke Stienstra, heren senioren
  • Corjan Nootenboom, dames senioren
  • Fieke Diepenhorst, recreatieve jeugd
  • Quint Sullock Enzlin, prestatieve jeugd

Michiel van der Wel is vanuit het bestuur betrokken bij de technische commissie. Het bestuur heeft het volste vertrouwen dat deze mensen met nieuwe energie het technische beleid van onze club vorm kunnen geven. Voor vragen, opmerkingen en succeswensen is de tc bereikbaar op het emailadres tc@cvv-spirit.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...