Sponsorcontract Van der Gugten voor Spirit

Op zaterdag 2 december 2017 is het nieuwe sponsorcontract van schildersbedrijf Van der Gugten met volleybalvereniging Spirit ondertekend. Het gaat om een meerjarige overeenkomst voor bordsponsoring in sporthal Vrijenburgpoort aan de Hertenburg in Barendrecht, al weer vele jaren de thuisbasis van de lokale christelijke volleybalverenging.

Schildersbedrijf Van der Gugten is een familiebedrijf dat haar oorsprong heeft in 1830. Begonnen als heuse dorpsschilder is Van der Gugten door de jaren heen uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf, dat actief is voor de particuliere markt, aannemers, overheidsinstellingen en gemeenten. Het bedrijf staat garant voor vakwerk, klantvriendelijkheid, persoonlijk advies, garantie en service. Heeft u binnen- of buitenwerk dat u wilt laten schilderen? Wanden die u wilt laten behangen of sauzen? Of wilt u glas laten zetten? Als u contact opneemt via telefoonnummer 0180-613286 of emailadres: info@schildersbedrijfvandergugten.nl komt men binnen 3 dagen bij u langs om het werk op te nemen en uw wensen te bespreken. Na de bezichtiging valt de gespecificeerde offerte binnen 14 dagen bij u in de bus. De werkzaamheden kunnen desgewenst per onderdeel worden uitgevoerd. Bezoek ook eens de website www.schildersbedrijfvandergugten.nl/. Schildersbedrijf Van der Gugten is gevestigd aan de 2e Barendrechtseweg 244.

Wilt u ook een reclamebord in sporthal Vrijenburgpoort? In dat geval wordt een afbeelding van uw sponsorbord ook op de website van Spirit geplaatst, desgewenst met een link naar uw eigen website. Wilt u (ook) een team sponsoren? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via email: sponsorcommissie@cvv-spirit.nl. Of kijk op onze website: https://cvv-spirit.nl/

 

Dit vind je misschien ook leuk...