Trainingstijden seizoen 2020-2021

De trainingstijden voor het seizoen 2020-2021 zijn bekend. Vanaf 24 augustus starten de zaaltrainingen weer. In het zaalschema staan de trainers vermeld die de verschillende teams gaan trainen het komende seizoen. Het bestuur en de technische commissie willen jullie bedanken voor jullie enthousiasme. Belangrijk: voor een aantal teams zijn de trainers zo goed als zeker, alleen zijn deze nu nog niet meegenomen in het schema.

De technische commissie is nog op zoek naar trainers voor een aantal teams. De focus van de technische commissie ligt nu bij het vinden van trainers voor de CMV en Jongens C1. De CMV is nog niet ingedeeld bij dit schema. De technische commissie is op zoek naar 2 mensen die de CMV training kunnen geven van 17:00 t/m 18:00. Op dit moment is er een enthousiaste vrijwilliger voor de maandagavond, maar de avond is nog niet definitief vastgelegd. Wil jij een van deze teams trainen, laat dit dan zo snel mogelijk weten aan de technische commissie via tc@cvv-spirit.nl.

Voor de overige teams worden de trainers als volgt bepaald: het team wat voor of na het betreffende team traint zonder trainer/coach wordt aangewezen om de trainingen gedurende het gehele seizoen te verzorgen. Dit kan dus één persoon zijn, een koppel of een roulatie van het hele team. Het is belangrijk dat het betreffende team een goede training krijgt die goed is voorbereid. De technische commissie kan zich goed voorstellen dat een persoon die het team traint minder taken op zich hoeft te nemen. Uiteraard laat de technische commissie deze verantwoordelijkheid bij het team.

Voor Dames 1 wordt nog een definitieve zaal gezocht voor de donderdagavond training. De zaal en het tijdstip zullen op een later tijdstip bekend gemaakt worden. Bij vragen / opmerkingen kunnen jullie contact opnemen met de technische commissie via tc@cvv-spirit.nl.


De trainingstijden voor het seizoen 2020-2021

Dit vind je misschien ook leuk...