We gaan weer beginnen!!

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn de afgelopen periode op de achtergrond gewoon doorgegaan. Door de technische commissie is gewerkt aan de team- en trainingsindeling. En het bestuur is bezig geweest om alle vacatures voor diverse functies in te vullen. Verder zijn we doorgegaan met de ontwikkelingen omtrent de trainerscoördinator en talentontwikkeling, binnenkort zullen we jullie hierover verder informeren.

Nu het allerleukste nieuws, vanaf 16 augustus gaan de zaaltrainingen weer van start. Iedereen heeft daar natuurlijk heel veel zin in, maar we hebben nog steeds te maken met de geldende corona maatregelen. Blijf voor, tijdens en na de trainingen waakzaam en houd je aan de geldende maatregelen zoals afstand houden, thuis blijven bij klachten etc.

Vorig seizoen hebben een aantal vrijwilligers zich ingespannen om dat wat er wel qua volleybal mocht mogelijk te maken. Daarnaast hebben ze geholpen om de voorbereiding te treffen voor komend seizoen. Deze vrijwilligers willen we natuurlijk bedanken met de traditionele vrijwilligersbarbecue en zij zullen hierover binnenkort een bericht ontvangen.

Rest ons alleen nog om jullie heel veel volleybal plezier toe te wensen het komende seizoen!

Dit vind je misschien ook leuk...