Bordsponsor

Spirit verwelkomt Bevelander als eerste bordsponsor

Aannemingsbedrijf J. Bevelander is de eerste bordsponsor voor volleybalvereniging Spirit. Afgelopen zaterdag was het traditionele nieuwjaarstoernooi van de Barendrechtse volleybalvereniging, die zijn thuisbasis heeft in sporthal Vrijenburgpoort. Tijdens dit toernooi is in aanwezigheid van de heer Bevelander het eerste reclamebord voor Spirit feestelijk onder de aandacht gebracht.

bevelander

Aannemingsbedrijf Bevelander is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in aan- en opbouwen, kozijnen en dakkapellen. In de loop van de jaren heeft men zich gespecialiseerd in woningvergrotingen, in alle vormen en maten. Indien gewenst kan men dit volledig verzorgen. Uiteraard kunt u ook bij hen terecht voor alle kleinere klussen! Aannemingsbedrijf Bevelander is gevestigd op Bijdorp-Zuid 3 te Barendrecht, telefoon (0180) 619832.

Wilt u ook een reclamebord in sporthal Vrijenburgpoort? De maat van een standaardbord is 150 x 60. Een afbeelding van uw bord kan op de website van Spirit worden geplaatst, met eventueel een link naar uw eigen website. Ook de hoofdsponsorpositie is op dit moment nog vrij. Dit is de positie centraal tegenover kantine en tribune. Heeft u interesse, stuur dan een bericht naar de sponsorcommissie: spocospirit@gmail.com.

Dit vind je misschien ook leuk...