Corona update 7 oktober

Het aantal besmettingen in Nederland loopt nog steeds op. Sommige wedstrijden zijn ook uitgesteld in verband met Corona besmettingen bij andere verenigingen. 

Het bestuur wil aan iedereen vragen die positief getest is op het Corona virus en in de twee dagen voordat de klachten begonnen op de vereniging is geweest een mail te sturen naar patrick.bestuur@cvv-spirit.nl. Het bestuur wil graag zicht houden op het aantal besmettingen binnen de vereniging om zo verantwoorde beslissingen te kunnen nemen. De persoonsgegevens worden niet gedeeld met andere bestuursleden of andere personen. De overige bestuursleden ontvangen alleen het aantal positieve besmettingen per team. De gegevens worden na 14 dagen verwijderd.

Daarnaast hebben wij een extra toevoeging gedaan in het Corona protocol: Is een teamlid positief getest en zijn jullie als team in de 2 dagen voordat de klachten begonnen samen geweest dan worden de trainingen en wedstrijden opgeschort voor 10 dagen. Daarnaast willen we je vragen om het team op de hoogte te stellen van de positieve Corona test.


Verplaatsen wedstrijd wegens corona. Wat nu?

Wil je een wedstrijd verplaatsen wegens Corona, geef dit dan door aan de wedstrijdsecretaris via wedstrijdsecretariaat@cvv-spirit.nl. Er wordt per geval bekeken bij de Nevobo of de wedstrijd afgezegd mag worden en een vervangende datum gezocht dient te worden. Bij afzeggingen op het laatste moment of als de Nevobo niet bereikbaar is, kan er ook achteraf nog bekeken worden of dit als afzegging door coronaoorzaken behandeld wordt. Elke afzegging moet wel direct bij de Nevobo per e-mail aan het betreffende (regio)kantoor gemeld worden. Daarnaast moet het betreffende team de tegenstander(s) en eventueel aangewezen scheidsrechter(s) informeren.

Dit vind je misschien ook leuk...