Jeugdkampioenen seizoen 2021 – 2022

We hebben 3 jeugdteams die kampioen zijn geworden in het afgelopen seizoen: Meisjes A2, Meisjes B3 & Meisjes C1. Meiden allemaal van harte gefeliciteerd, knappe prestaties!


Meisjes A2
Waar in de eerste helft van het seizoen verschillende factoren het kampioenschap in de weg zaten stonden de sterren in de tweede helft gunstig voor de dames van Meisjes A2. Mindere tegenstanders werden onder de 10 gehouden. Deze wedstrijden boden de ideale oefensituatie voor het oefenen van een drie-meter-aanval en het perfectioneren van de snelle bal op midden of richting de diagonaal. De dames hebben hard gewerkt, goed gevolleybald en zich mentaal ontwikkeld (en sterk gehouden). Dat alles in combinatie met een hoop plezier was de ideale formule voor een succesvol seizoen. Op naar volgend jaar!
Meisjes B3
Afgelopen seizoenshelft is ook Meisjes B3 kampioen geworden! Als nieuw team was het een lastige start in de eerste seizoenshelft, maar in de tweede helft van het seizoen werd bijna elke wedstrijden gewonnen. De meiden zijn in één seizoen gegroeid tot een hecht team dat goed samenspeelt, zelfs in een net aangeleerd 5-1 systeem. Gefeliciteerd met deze mooie prestatie!
Meisjes C1
Spirit Meisjes C1 is kampioen! De meiden uit het C-team hadden het kampioenschap vanaf het begin van de competitie al voor ogen. Op slechts één verloren wedstrijd na, wonnen ze alles met 4-0 of 3-1. De competitie werd mooi afgesloten door de laatste wedstrijd op zaterdag 30 april, tegen het enige team waar ze eerder tegen verloren hadden, met 4-0 te winnen. Prachtige prestatie meiden, gefeliciteerd!

Dit vind je misschien ook leuk...