Trainerscoördinator bekend

Zoals eerder aangekondigd gaan we bij CVV Spirit starten met een trainerscoördinator. De afgelopen seizoenen hebben we natuurlijk al mooie stappen gemaakt in de talentontwikkeling en daar willen we nu graag verder op doorontwikkelen. In plaats van de intensieve persoonlijke begeleiding van voornamelijk de hogere teams zetten we nu in op professionele begeleiding van alle trainers en coaches. Hierdoor blijft de persoonlijke aandacht voor de talentontwikkeling gewaarborgd en ontwikkelen we tegelijkertijd op meerdere gebieden de kwaliteiten van al onze trainers. Hiermee willen we het plezier van zowel spelers als trainers een stimulans geven.

Bij CVV Spirit willen we graag dat alle spelers met zoveel mogelijk plezier volleyballen. Als trainers beter weten hoe ze een training moeten geven, dan staan spelers minder vaak stil, krijgen ze gevarieerdere training en krijgen ze meer spelplezier. Daarom wil CVV Spirit:

  • Meer aandacht besteden aan de ontwikkeling van trainers en coaches
  • Trainers begeleiden in de trainingsopbouw
  • Dat trainers met plezier training geven
  • Werken aan een veilig sportklimaat

Het bestuur is heel blij dat ze een geweldige kandidaat kunnen presenteren! Nathalie Termorshuizen gaat namelijk deze rol vorm geven. Nathalie is al jaren lid van onze vereniging, heeft lang in ons Dames 1 op divisieniveau gespeeld en is nog steeds actief in het Masters-team. Nathalie heeft een sportopleiding genoten en is nu werkzaam als projectleider schoolsport en evenementen bij de KVLO. Wat de trainerscoördinator precies gaat doen lezen jullie binnenkort!

Dit vind je misschien ook leuk...