Wedstrijden en trainingen tijdelijk in sporthal De Bongerd

Het nieuws is mogelijk al bij jullie terecht gekomen via de wedstrijdwijzigingen van de Nevobo, maar van 18 tot en met 29 oktober zullen we tijdelijk uit moeten wijken naar sporthal De Bongerd (aan de Dierensteinweg). Dit geldt voor zowel de thuiswedstrijden als de trainingen. De thuiswedstrijden zullen sowieso in De Bongerd plaatsvinden, maar voor de trainingen kunnen er eventueel nog wijzigingen plaatsvinden. Als hier meer over bekend is, zullen wij jullie verder informeren.

Eind vorige week kregen we bericht van de Gemeente Barendrecht dat ze in de periode van 18 tot en met 29 oktober serieus werk gaan maken van de luchtbehandelingsinstallatie in onze eigen sporthal. In dezelfde periode gaat ook sporthal De Driesprong voor twee weken dicht.

In de genoemde periode kunnen twee verenigingen (C.V.V. Spirit & CBV Binnenland) dus niet beschikken over de eigen sporthal. De Gemeente Barendrecht is nu aan het bekijken hoe ze de beide verenigingen kunnen faciliteren in een alternatieve trainingslocatie. Het bestuur zet er op in om alle trainingen op één locatie te kunnen verzorgen, waarbij de voorkeur uitgaat naar De Bongerd.

 

Dit vind je misschien ook leuk...