Update start beachvolleybal

Vanaf maandag 6 juli is het weer mogelijk om gebruik te gaan maken van de beachvolleybalvelden! Het is nu niet mogelijk om zonder aanmelding te komen beachvolleyballen. Spirit Beach gaat dit jaar werken met een reserveringssysteem. Per tijdslot moet er verplicht 1 vrijwilliger aanwezig zijn, en er mogen maximaal 12 personen op locatie aanwezig zijn die aan het volleyballen zijn. De vrijwilliger sport niet mee in het desbetreffende tijdslot. Per week kunnen er 3 tijden gereserveerd worden per persoon, echter willen we jullie met klem vragen om 1 van de 3 tijden te reserveren als vrijwilliger! Heel CVV Spirit moet de mogelijkheid hebben om een tijd te reserveren en te kunnen sporten. Mocht het veld na het geboekte tijdstip nog beschikbaar zijn of de volgende groep bestaat nog niet uit 12 personen, is het toegestaan met een maximum van 12 personen nog door te gaan met beachvolleybal. Ten alle tijden moet er wel een vrijwilligers aanwezig zijn. De overige personen dienen de locatie zo snel mogelijk te verlaten.

Reserveren velden
Steven van Woerkom zal in de diverse Whatsapp groepen een how-to documenten plaatsen waarin een wachtwoord staat om toegang te krijgen tot de agenda. De link naar de agenda is: https://www.supersaas.nl/schedule/Steven-jelle-spirit/Spirit_Beach
Graag willen we jullie verzoeken per persoon een reservering te maken. Bij het invullen van de reservering staat ook een document met alle regels en procedures. Spirit beach wil de leden vragen om deze regels en procedures goed door te nemen. Een reserveringen waar meerdere namen opstaan worden verwijderd uit het systeem.

Regels op de locatie

  • Per veld mag 1 bal gebruikt worden die na ieder tijdslot schoongemaakt moet worden
  • Een tijdslot is 1 uur, waarvan 55 minuten speeltijd en 5 minuten om schoon te maken en het veld te verlaten
  • Kom maximaal 5 minuten voor aanvang van je tijdslot naar de locatie
  • Ben je een vrijwilliger trek het gele hesje aan voor herkenning.

Sleutel locatie
De sleutel van de velden moet worden opgehaald bij Jelle Timmer,  en ook weer worden teruggebracht aan het einde van de avond! Het adres wordt gedeeld via de Whatsapp groepen.

Voor de rest willen het bestuur, Jelle Timmer en Steven van Woerkom jullie heel veel plezier wensen! Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact opnemen met Jelle Timmer of Steven van Woerkom.