Start zaal- en beachvolleybal

Vanaf 1 juli zijn veel corona maatregelen versoepeld. Dit maakt het weer mogelijk om de starten met zaal- en beachvolleybal.

Spirit Beach
De beachvolleybal wordt gecoördineerd door Jelle Timmer en Steven van Woerkom. Voordat we kunnen beginnen met het beachvolleybal moeten de velden eerst speelklaar gemaakt worden (o.a. onkruid verwijderen en het uitvlakken van de velden). Wil jij ook een handje helpen, stuur dan een bericht naar Jelle of Steven of stuur een mail naar de secretaris via secretaris@cvv-spirit.nl.

Zaalvolleybal
Vanaf 1 juli mag er onder een strak protocol ook weer gestart worden met zaalvolleybal. Op dit moment zijn we de protocollen aan het bekijken welke maatregelen we moet nemen.

Start volleybal alleen mogelijk bij inzet vrijwilligers
Voor het uitvoeren van de regels en protocollen zijn we nog meer afhankelijk van de inzet van vrijwilligers.
Hierbij dan ook een dringende oproep aan iedereen om zich aan te melden als vrijwilliger voor de komende 2 maanden (juli & augustus) om zowel zaal- als beachvolleybal weer mogelijk de maken.

Zonder vrijwilligers geen vereniging, zonder vereniging geen volleybal

Op het moment dat niet voldoende mensen zich aanmelden als (tijdelijke) vrijwilliger zal er de komende 2 maanden geen volleybal mogelijk zijn (geen zaal-, beach- en grasvolleybal). Wil jij je steentje bijdragen om het volleybal weer mogelijk te maken, stuur dan een mail naar secretaris@cvv-spirit.nl

Geen extra contributie
Met dit bijzondere Corona-jaar heeft het bestuur besloten om voor de komende 2 maanden voor zowel zaal- als beachvolleybal geen contributie te vragen. Deze beslissing maakt deel uit van het voornemen om komend najaar de balans op te maken van de door Corona gemiste baten en lasten die mogelijk te verreken zijn in de vorm van een eenmalige contributie korting.

Nader bericht volgt zo spoedig mogelijk, dus houd de Spirit website, sociale media en Akturit in de gaten!

Dit vind je misschien ook leuk...