4 januari 2020 nieuwjaarstoernooi & receptie

Ook dit jaar wordt er bij CVV Spirit weer een nieuwjaarstoernooi georganiseerd. Het toernooi zal plaatsvinden op 4 januari 2020. Het toernooi start om 14:00 en zal rond 20:00 afgelopen zijn. De plekken bij het toernooi zijn beperkt (maximaal 12 teams) dus geef je snel op! Let op! Het aanmeldformulier sluit niet bij het bereiken van het maximaal aantal aanmeldingen. De inschrijving is pas definitief op het moment dat je een bevestigende e-mail hebt ontvangen.

De inschrijfkosten per team zijn €20,-, ook niet volleyballers mogen deelnemen aan het toernooi. Bij de verschillende niveaus wordt de moeilijkheidsgraad verhoogt, bijvoorbeeld door het spelen met wanten.

Na afloop van het toernooi is er na lange afwezigheid weer een nieuwjaarsreceptie. Alle leden zijn van harte welkom om onder het genot van een drankje het nieuwe jaar in te luiden. Je bent vanaf 19:00 van harte welkom in de kantine van CVV Spirit (hertenburg 32, Barendrecht).


Opgaven formulier
Let op! Het aanmeldformulier sluit niet bij het bereiken van het maximaal aantal aanmeldingen. De inschrijving is pas definitief op het moment dat je een bevestigende e-mail heb ontvangen.

Het opgaven formulier is gesloten.

Dit vind je misschien ook leuk...