Bedrijventoernooi Spirit 2023

Met veel enthousiasme nodigt C.V.V. Spirit jou en je collega’s uit om deel te nemen aan het volleybal bedrijventoernooi op 12 mei. Een gezellige avond om met je collega’s sportief bezig te zijn. Je kan met elk volleybal niveau meedoen aan dit toernooi en dat moedigen wij ook aan! Het toernooi zal plaatsvinden in de Vrijenburgpoort in Barendrecht.

Vanaf 17:30 kun je genieten van een heerlijk buffet en om 19:30 beginnen de eerste wedstrijden. Eventuele dieetwensen kunnen bij de inschrijving worden doorgegeven. Tijdens het toernooi is er ook de mogelijkheid om te netwerken met andere bedrijven. De laatste wedstrijden zullen tot 22:30 duren. Na het toernooi is er nog voldoende tijd voor een drankje.

Deelname bedraagt €220,- per team, dit is inclusief buffet en consumptiebonnen. Per team kan je maximaal 9 personen opgeven, het minimaal aantal personen voor een team is 6. Inschrijven voor het toernooi kan tot uiterlijk 5 mei via activiteiten@cvv-spirit.nl. Zorg dat je er snel bij bent, want vol is vol! Als je nog verdere informatie nodig hebt, mail dan naar het bovenstaande e-mailadres. We kijken uit naar jullie komst.

Dit vind je misschien ook leuk...