Einde seizoen 2022/2023

Het competitieseizoen 2022/2023 zit er (helaas) weer op. Het eerste seizoen na Corona wat zonder onderbrekingen is uitgespeeld. Na Corona was de sfeer weer als vanouds, iets wat we allemaal gemist hebben tijdens de verschillende lock-downs van afgelopen jaren. We kunnen terugkijken op een geslaagd seizoen met mooie wedstrijden, ‘super saturdays’, feesten en activiteiten. Ook het CMV toernooi was een groot succes. Tot 2 juni kan er nog getraind worden in de zaal. Binnenkort kan er ook weer getraind en gespeeld worden op de beachvolleybal velden.

Nieuwe teamindeling (in concept)
De technische commissie (TC) is bezig met de voorbereidingen voor komend seizoen. De concept teamindeling wordt gemaakt met input van de trainers. Zoals iedereen zal begrijpen is dit weer een uitdagende taak. De definitieve teamindeling wordt gemaakt op basis van de leden die op 1 mei staan ingeschreven. Leden die zich na 1 mei opnieuw inschrijven worden ingedeeld op basis van volleybal niveau, maar niet ten kosten van leden die al ingeschreven waren voor 1 mei.

Trainingsavonden
Naast de teamindeling is de TC ook bezig met het trainingsschema. In eerste instantie wordt er bij het maken van het trainingsschema rekening gehouden met de vrijwilligere trainers. De TC probeert de indeling zo te maken dat de training en eigen training op elkaar aansluiten. Voor volgende seizoen kan het betekenen dat sommige teams op andere dagen gaan trainen als dat zij afgelopen seizoen hebben gedaan.

Wil jij training geven? Geef dit dan zo snel mogelijk door aan de TC, dan kunnen zij rekening houden met jouw wensen. Het doel van het bestuur en de TC is dat ieder team een (vrijwillige) trainer heeft. Afgelopen seizoen is dit helaas niet gelukt. Mocht dit voor komende seizoen weer het geval zijn, kan de TC teams verplichten om een training te verzorgen voor een team. Dit besluit is genomen door het bestuur. Dit soort taken zijn onlosmakelijk verbonden aan het lidmaatschap van een vereniging. En het bestuur vraagt ook om ieders begrip voor dit besluit.

Penningmeester gezocht
Ik wil deze gelegenheid aangrijpen om nogmaals een dringende oproep te doen om je aan te melden als penningmeester. Martin de Ruiter heeft aangegeven na dit seizoen te stoppen als penningmeester. We zijn op zoek naar iemand die de verantwoordelijkheid op zich wil nemen om de financiën te beheren. In overleg kunnen we een gedeelte van de werkzaamheden ook verdelen over meerdere personen. Wil je niet de wettelijke bestuurdersverantwoordelijkheid op je nemen? Maar wil je het bestuur wel ondersteunen met het beheren van de financiën, laat dit dan zo snel mogelijk weten aan het bestuur!

Tot slot wil ik, mede namens de overige bestuursleden, iedereen bedanken voor het afgelopen seizoen. Wij hebben er van genoten en hopelijk jullie ook! Het bestuur kijkt al weer uit naar het seizoen 2023/2024! Namens het bestuur, Michiel van der Wel (voorzitter C.V.V. Spirit)

Dit vind je misschien ook leuk...