Belangrijke update: Wedstrijden en trainingen tijdelijk in sporthal De Bongerd

Ondertussen is er meer duidelijkheid over de trainingen en wedstrijden in sporthal De Bongerd.

In de herfstvakantie wordt er naast de Vrijenburgpoort ook onderhoud gepleegd aan De Driesprong, waar CBV Binnenland traint. Uit nieuwe informatie van de gemeente blijkt dat er op woensdag 20 oktober ’21 ook griepvaccinaties gepland zijn in sporthal De Bongerd. Voor de herfstvakantie levert dit een ingewikkelde puzzel op, die de nodige gevolgen heeft.

Train jij op woensdag of vrijdag? Lees de onderstaande informatie dan goed door!

Eerst het goede nieuws:

  • Alle thuiswedstrijden in de periode van 18 tot en met 29 oktober kunnen worden gespeeld in sporthal De Bongerd.
  • Alle trainingen in de periode van 25 tot en met 29 oktober, de week na de herfstvakantie, kunnen doorgaan in sporthal De Bongerd.

En dan helaas ook wat minder goed nieuws:

  • In de week van 18 tot en met 22 oktober, in de herfstvakantie, kunnen niet alle trainingen doorgaan.*
  • Voor woensdag 20 oktober geldt dat sporthal De Bongerd alleen na 21:00 voor ons beschikbaar is. De trainingen van Meisjes B1, Dames 3 en het eerste tijdslot Dames recreanten kunnen hierdoor niet doorgaan. De trainingen van Heren 3 en het tweede tijdslot Dames Recreanten kunnen wel doorgaan).
  • Voor vrijdag 22 oktober geldt dat sporthal De Bongerd helemaal niet beschikbaar is. De trainingen van de Dames Masters en Heren recreanten kunnen niet doorgaan.

* Voor de trainingen die niet door kunnen gaan, heeft het bestuur geen aanvraag ingediend bij de gemeente Barendrecht voor een alternatieve locatie. Op de alternatieve locaties zijn niet altijd de juiste materialen aanwezig (bijvoorbeeld netten, palen, ballen etc.). Daarnaast is het niet wenselijk om de materialen heen en weer te verplaatsen tussen de verschillende sporthallen. Het bestuur vindt het heel jammer dat er voor enkele teams één training vervalt in de vakantieperiode.

Dit vind je misschien ook leuk...