Even voorstellen: Carla Bom

Mijn naam is Carla Bom, ik ben de secretaris van de vereniging. Dit is de tweede keer dat ik het secretariaat op me heb genomen. Ik heb ook met enige regelmaat bardiensten gedraaid, in een ver verleden ben ik ook nog trainer en scheidsrechter voor de vereniging geweest.

Ik ben getrouwd met Arjan, die ook altijd lid van C.V.V. Spirit is geweest, door hem ben ik ruim 26 jaar geleden bij C.V.V. Spirit gekomen. We hebben 2 dochters, Daniëlle en Yolanda die beiden ook lid zijn bij C.V.V. Spirit.

We hebben een mooie vereniging, die niet zonder vrijwilligers kan. Hoe kleiner de vereniging, hoe meer er op de schouders van de reeds actieve vrijwilligers komt. Hierbij een oproep aan alle leden en ook aan ouders/verzorgers van jeugdleden om iets voor C.V.V. Spirit te kunnen gaan betekenen in welke vorm dan ook.

Ik ga aan het einde van het seizoen stoppen met het secretariaat, dus wie geïnteresseerd is in een functie binnen het bestuur en mee wil beslissen over het reilen en zeilen van de vereniging, stuur dan even een mail naar secretaris@cvv-spirit.nl. Hiernaast hebben we helaas ook nog de nodige andere vacatures open staan. Denk hierbij aan leden voor diverse commissies. Te weten: barcommissie, technische commissie en activiteiten commissie. Trek de stoute schoenen aan en help elkaar de vereniging draaiende te houden! Tot in de sporthal!

Dit vind je misschien ook leuk...