Even voorstellen: Christoph van den Heuvel

Mijn naam is Christoph van den Heuvel en ben al ruim 28 jaar lid van Spirit. Ik ben in 2021 tot het bestuur toegetreden als algemeen lid en ik houd me daar onder andere bezig met een stukje interne communicatie vanuit het bestuur naar de leden en met de communicatie met de Gemeente.

Op dit moment speel ik in het leukste team van de vereniging (H4) met nog een aantal mannen die al meer dan 25 jaar bij Spirit spelen. Ergens in januari 2022 waren wij gezamenlijk zelfs al goed voor 225 jaar lidmaatschap! Wij werken onze wedstrijden de laatste jaren op de donderdagavond af, waardoor ik op de wedstrijdzaterdagen niet altijd aanwezig ben geweest. Maar ik ga mijn leven beteren om voor jullie zichtbaar en aanspreekbaar te zijn voor zaken die aandacht van het bestuur nodig hebben.

Ik woon samen met Mirjam en onze twee zoons in Barendrecht. Mirjam is ook geen onbekende binnen de vereniging (al volleybalt ze op dit moment even niet), onze oudste zoon Ian volleybalt ondertussen ook al ruim tien jaar (nu in H5) en onze jongste zoon Lou voetbalt liever (ook een prachtige sport natuurlijk!).

Als jullie meer van me willen weten of als jullie vragen/opmerkingen voor het bestuur hebben, spreek me dan gerust aan als je me tegenkomt! Hopelijk tot snel dus.

Dit vind je misschien ook leuk...