Opstart buiten volleybal

Het mag duidelijk zijn dat Corona een grote impact heeft gehad op het afgelopen seizoen. Op dit moment zijn de vooruitzichten voor het komende zaalseizoen positief.

Gelukkig kan er door de versoepelingen, onder voorwaarden, wel weer buiten gestart worden met volleyballen. Een aantal trainers zijn heel actief geweest met het bedenken van oefeningen en procedures om weer aan de slag te kunnen. Het bestuur heeft Steven van Woerkom en Jelle Timmer bereid gevonden om kritisch naar de plannen te kijken en naast de landelijke regelgeving te leggen en het bestuur te adviseren.

We kunnen dan ook met veel plezier aankondigen dat we komende week voor een (nog) kleine groep gaan starten met buiten volleyballen op gras! De gemeente Barendrecht heeft dankzij de inzet van de buurtsportcoach ervoor gezorgd dat we terecht kunnen op het Riederpark in Barendrecht.

Komende week zal er op maandag, woensdag en donderdag gestart worden met de volgende teams (op basis van de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2020 – 2021): dames 1, dames 2, meisjes B1 en meisjes C1. We willen heel graag de weken erop de groepen uitbreiden, maar we hebben eerst meer vrijwilligers nodig om dit te begeleiden. Kan jij op dinsdag, vrijdag of op de andere dagen van 17.00 tot 18.15 een training begeleiden? Meld je dan aan bij Michiel van der Wel via voorzitter@cvv-spirit.nl. Je wordt geholpen met de procedures en oefenstof!

Naast het initiatief van het grasvolleybal kunnen we hoogstwaarschijnlijk ook binnenkort starten met de beach volleybal. Dit is nu nog onder voorbehoud, omdat we het terrein met andere verenigingen delen. Als daar meer nieuws over is dan horen jullie dit meteen.

Tijden en locatie grasvolleybal*

Tijdstip/Dag Maandag Woensdag Donderdag
18:30 – 19:30 Dames 2 Meisjes C1 Dames 2
19:45 – 20:45 Dames 1 Meisjes B1 Dames 1

*Het bestuur hoopt snel uit te kunnen breiden, hiervoor zijn we nog wel op zoek naar vrijwilligers. Wil jij ook een training begeleiden, laat dit dan weten aan Michiel van der Wel via voorzitter@cvv-spirit.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...