Vergoeding vrijwillige trainers

De afgelopen jaren kregen de vrijwillige trainers en coaches een vrijwilligersvergoeding. Deze vergoeding was beschikbaar gesteld om meer trainers en coaches te vinden voor alle teams. Helaas heeft dit niet het gewenste resultaat opgeleverd. En daarnaast ontstond er verschil ten opzichte van andere vrijwilligers, deze kregen namelijk géén vrijwilligersvergoeding voor de taken binnen de vereniging. 

Het bestuur wil alle vrijwilligers op dezelfde manier gaan belonen voor zijn of haar inzet. Vanaf het komende seizoen zal het bestuur alle vrijwilligers op een mooie nieuwe manier gaan bedanken voor zijn of haar inzet voor de vereniging. Met deze nieuwe vorm zal de vrijwilligersvergoeding voor de vrijwillige trainers en coaches komen te vervallen. 

Zoals eerder aangegeven zijn de technische commissie en het bestuur nog dringend op zoek naar trainers en coaches voor het komende seizoen. Naast de trainers en coaches zijn er ook nog diverse andere functies vacant. Het bestuur hoopt de komende weken alle vacatures ingevuld te krijgen. Wanneer dit niet met vrijwilligers lukt dan zal het bestuur teams aanwijzen die gezamenlijke verantwoordelijkheid dragen voor een verenigingstaak.

Dit vind je misschien ook leuk...