Trainers Heren 1 en Dames 1 bekend

Achter de schermen zijn we met het bestuur en de technische commissie natuurlijk al weer bezig geweest met de voorbereidingen voor volgend seizoen. Er zijn ondertussen al gesprekken geweest met diverse (kandidaat) trainers voor Heren 1 en Dames 1 en we zijn blij jullie nu al te kunnen melden dat de trainers voor Heren 1 en Dames 1 voor volgend seizoen bekend zijn.

Voor Dames 1 zal Wouter van der Pas hoofdtrainer & coach zijn, hij zal dit samen met Bradley Geerlings doen. Wouter is natuurlijk géén onbekende bij CVV Spirit en we zijn dan ook blij om met hem een echt ‘Spirit-dier’ aan boord te hebben om de dames naar mooie prestaties te begeleiden. We zijn natuurlijk ook blij dat Bradley zich ook komend seizoen weer in wil zetten voor Dames 1.

Heren 1 zal net als de afgelopen periode onder de hoede vallen van Gino Kohinor. Zijn plannen om onze heren naar een nóg hoger niveau te tillen zijn het afgelopen seizoen natuurlijk in het Coronawater gevallen, maar volgend seizoen zal Gino hier weer volop energie in gaan steken.

Dit vind je misschien ook leuk...