Beleid spelerskaarten

Zoals jullie weten heeft iedereen die competitie speelt een Nevobo spelerskaart. Het bestuur heeft de afgelopen tijd gemerkt dat er niet altijd even zorgvuldig wordt omgegaan met deze spelerskaarten.

Door het digitale wedstrijdformulier lijkt het er op of de kaarten minder belangrijk geworden zijn, maar het is nog steeds verplicht om de kaarten te laten zien wanneer daar om gevraagd wordt. Het ontbreken van een spelerskaart kan een boete opleveren. Wanneer een spelerskaart kwijt is en er een nieuwe aangevraagd moet worden dan kost dit 5,- euro. Eventuele boetes of aanschafkosten wanneer een kaart verloren is, wordt doorberekend aan het betreffende lid!

Om het bewaren van de kaarten soepel te laten verlopen stelt het bestuur voor om de kaarten van een team altijd door de aanvoerder te laten beheren, bij jeugdteams is dit de coach.

Ondanks dat de aanvoerder in veel gevallen de kaarten beheert blijft een spelerskaart een persoonlijk eigendom en is de speler zelf verantwoordelijk voor de kaart! Mis je spelerskaarten? Neem dan even contact op met Carla Bom via: secretaris@cvv-spirit.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...