Super Saturday & huldiging kampioenen

Aanstaande zaterdag 30 april spelen zowel Dames 1 als Heren 1 een thuiswedstrijd in de Vrijenburgpoort. Voor deze Super Saturday willen we jullie graag uitnodigen om ons aan te komen moedigen.

Om 17:00 speelt Dames 1 tegen Hou stand Dames 1. Bij een overwinning is het kampioenschap zo goed als zeker. De dames van het eerste hebben een heel sterk seizoen achter de rug en willen dat zaterdag graag voortzetten. Komen jullie ze aanmoedigen?

Daarnaast speelt Heren 1 tegen Vollido Heren 1 wat beloofd een spannende wedstrijd te worden. Na wat verlies wedstrijden werd er afgelopen weekend eindelijk weer gewonnen door de mannen van Barendrecht. Tegen het sterke Vollido hebben ze daarom jullie steun hard nodig!

Huldigingen Kampioenen
Naast Super Saturday willen we ook van de gelegenheid gebruik maken om een aantal teams in het zonnetje te zetten. Er hebben een aantal teams namelijk boven gemiddeld gepresteerd en mogen zichzelf ‘Kampioen’ noemen! De huldiging zal plaats vinden na de wedstrijd van Dames 1.

Na de huldiging zouden we het leuk vinden als men nog in de kantine blijft hangen voor een drankje en muziek! Tot zaterdag!

Dit vind je misschien ook leuk...